Sunday, October 7, 2012

Summer bliss 9th week (or better 10th!)

Η ένατη εβδομάδα της καλοκαιρινής πρόκλησης μας βρήκε στην Ελλάδα.. αγκαλιά με τους δικούς ανθρώπους αλλά και με τα πραγματά μας κυριολεκτικά να μετακομίζουν  με πολύ κοπό και προσπάθεια σε χρόνο ρεκόρ.. Από την πρώτη κιόλας μέρα που φτάσαμε στην Ελλάδα, το πρώτο μας μέλημα ήταν να δουμε τι θα κάνουμε για να μετακομίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθότι ο χρόνος πίεζε!
έτσι βρεθήκαμε δυο μέρες μετά να φωνάζουμε μεταφορική χωρίς να έχουμε προλάβει να πακετάρουμε.. αποτέλεσμα? 3 γεροδεμένοι και ένας ο άντρας μου 4 αδειάσαν το σπίτι και ζητούσαν και άλλα (τους είχαμε καλέσει υποτίθεται για τα χοντρα!!).. έχετε τίποτα άλλο με ρωτούσαν κάθε 3 και λίγο.. ναι απαντούσα το σπίτι είναι γεμάτο.. οι ντουλάπες, το πατάρι όλα φουλ.. τι να κάνουμε όμως που δεν είχαμε το χρόνο για να πακετάρουμε.. δεν πειράζει, σκέφτηκα, αφού είστε πρόθυμοι γιατί να μην τα πάρετε έτσι.. Το καλό με τη ντουλάπα μου ήταν ότι ήταν οργανωμένη (more or less) με αυτές τις υφασμάτινες σακούλες αποθήκευσης όποτε οι μπόγοι με τα ρόυχα έφυγαν "αεροπορικώς".. τα βιβλία της βιβλιοθήκης σε βαλίτσες και με αυτά και  με εκείνα ανεβάσαμε τα "χοντρά" επάνω.. που να φανταζόμασταν ότι τα ψιλά θα έπαιρναν άλλες 9 ημέρες για να ανέβουν επάνω!!! Μέσα σε αυτό το χαμό.. τέντες να άλλαζουν στο καινούργιο σπίτι, νεροχύτες να τοποθετούνται και εμείς εκεί να τακτoποιούμε, να καθαρίζουμε και να δεχόμαστε και κάποιες επισκέψεις από αγαπημένα μας πρόσωπα (γνωριστήκαμε και με καινούργια μέλη της οικογένειας!) που όμως δεν μπορέσαμε να τους δούμε και να μιλήσουμε όπως θα θέλαμε (next time) ελπίζω καλύτερα..
Ετσι η τελευταία εβδομάδα του summer bliss κύλησε χωρίς φωτογραφίες, αλλά η επόμενη (στο τέλος της) μας βρήκε να κατηφορίζουμε προς το όμορφο πορτο χέλι και στις σπέτσες απ' όπου και οι φωτογραφίες!
Σας φιλώ γλυκά


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι

5 comments:

evonita said...

όμορφες φωτογραφίες που μυρίζουν Ελλάδα!! φιλάκια! :) ωραία αλλαγή στο blog σου!!! με γεια!!!

Unknown said...

μύρισε Ελλάδα!!! εεε, έπρεπε νομίζω!! έλειπε από το μπλόγκ μου!! υχαριστώ, ελπίζω να σου αρέσει η καινούργια εικόνα!

evonita said...

ναι, μου αρέσει πολύ!!! :)

Memaria said...

Και μένα μου άρεσε πολύ η καινούρια εικόνα..και οι φωτογραφίες επίσης!!
Η μετακόμιση σκέτη αστραπή!! χαχα..

Unknown said...

τι να κάνουμε, δεν γινόταν αλλιώς!! έπρεπε να δράσουμε!!!