Friday, November 30, 2012

Βροχή... ανακατεμένη με τις τελευταιέςφωτογραφίες του Νοεμβρίου!

Σήμερα το πρωί μας περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!! Ξυπνήσαμε με βροχή, το σπίτι στολισμένο και εμείς δεν δουλεύαμε!! Καταπληκτικός συνδυασμός. Η βροχή εδώ είναι κάτι ... εξωτικό!!! και όταν συμβαίνει είναι κάτι σαν το χιόνι για εμάς, μεγάλη απόλαυση, έκπληξη και αγωνία για να την χορτάσεις!!!
Πήγαμε βολτούλα
 
και φωτογραφίσαμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου... (ένα μικρό κουτσομπολιό λέει ότι όταν χτίζονταν το κτήριο αυτό είχαν αποφασιστεί οτί θα ονομαστεί Burj Dubai, δηλαδή πύργος του Ντουμπάι.. το 2008 όμως το Ντουμπαι βρέθηκε σε κάποιες κακοτοπίες οικονομικές και ζήτησε βοήθεια..)τα δικά μας τα καλά!!). Το διπλανό Εμιράτο.. βλ. Αμπου Ντάμπι δέχτηκε να βοηθήσει με ένα αντάλλαγμα! Ποιό ήταν αυτό, μα φυσικά η μόστρα του Ντουμπάι.. Ετσι το εργο ολοκληρώθηκε και κυριολεκτικά εν μια νυκτί πριν τα μεγάλα εγκαίνια η ονομασία άλλαξε! Kαι τα αποκαλυπτήρια έδειξαν το μεγάλο μυστικό! Burj Kjalifa θα ονομάζονταν τελικά ο πύργος προς τιμή του Σείχη του Αμπου Ντάμπι)!
Αυτό φωτογραφίσαμε σήμερα!!
εκεί βολτάραμε μέσα στη βροχή, φορώντας τις μπότες μας (εγώ δηλαδή που έχω μπότες εδώ!)


Διπλάνο κτήριο!

Οδηγώντας..


Βροχή!!
Ξέχασα να σας πω ότι έχουμε National day (σας το είχα πει εδώ) και έχουν στολίσει ακόμα και το ενυδρείο για το οποίο σας είχα μιλήσει παλιότερα!
Χορεύοντας με τα ραβδιά τους!!

Τι να πούμε.. το διασκεδάζουν πολύ και κάνουν όλο τον κόσμο όλων των εθνικοτήτων να χαίρεται μαζί τους!!!
Και η βόλτα συνεχίζεται με λίγο φαγητό..
Photo a day... ;)


Κλείνω με μια φωτογραφία που λέει πολλά για την όψη του νομίσματος που προσπαθώ να διαλέγω..Κάπου υπάρχει άνοιγμα σε όλα τα θέματα!! ;)
Και εδώ η κανονική..
 
Σας φιλώ!
Σταυρούλα

10 comments:

myStickland said...

Καλησπέρα Σταυρούλα..
υπέροχες φωτογραφίες..εξωτικές και πολύ διαφορετικές..ευκαιρία που δεν δούλευες σήμερα,έτσι είχες χρόνο να απολαύσεις τη βολτούλα σου..μια χαρά!!
(υ.γ.μου αρέσει που γράφεις τόσο κεφάτες αναρτήσεις..το στυλ σου έχει εξελιχθεί και σου πάει απίστευτα..το έχεις,βρε κορίτσι μου..πως το λένε;;χαχα;)
φιλάκια πολλά!

DIMI said...

Καλησπέρα Σταυρούλα!Ωραίες φωτογραφίες από μέρη μακρυνά!Εισαι Ντουμπάη,καί δύο φίλες τής κόρης δουλεύουν εκεί!Χαίρομαι πού σέ βρήκα!Εάν θέλης,νά τά λέμε!Καλό Σ/Κ!Φιλιά!
http://decdimisaussi.blogspot.gr/

Katerina V *Pause blog* said...

Μ'αρέσουν πολύ αυτές οι ιδιαιτερότητες..Για εμάς η βροχή είναι κάτι το συνηθισμένο ενώ για εσάς εξωτικό.. Πολύ όμορφες φωτογραφίες!! Πολλά φιλιά :)

Memaria said...

Απολαμβάνουμε μαζί σου και τις εικόνες και τη βόλτα..είμαστε τυχερές!!
Πάρα πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου..δεν ήξερα πως το ψηλότερο κτίριο είναι εκεί..

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Συνδυασμος που τα σπαει. Βροχη και σπιτι!!!
Οι φωτογραφιες σου εξωτικες και απιθανες. Η ξεναγηση σου επισης απολαυστικη. Σαν να ειμασταν εκει. Οπως σου γραφει και η mystickland, οντως εχεις εξελιχθει και το μπλογκ σου εχει ανεβασει τις μετοχες του:)

Unknown said...

Να είστε καλά!! ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτογραφίες!! φιλάκιααα

evonita said...

εντυπωσιακότατο το κτίριο!!! μπράβο στο Σεΐχη!! όσο για τη βροχή, κι εδώ εξωτική φαντάζει!!!! τι έγινε φέτος, δεν ξέρω!!! πολύ ζέστη!!! :) ωραία η γιορτή, πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!! καλό μήνα και καλή εβδομάδα Σταυρούλα μου!!!! φιλάκια!!

Unknown said...

χα χα!! κρητικιά μου εσύ!! τι να κάνεις.. εκεί που μένεις το κλίμα είναι τροπικό!! γλιτώνεις κ το πετρέλαιο έτσι!!! φιλάκιααα

Parents Land Gr said...

Οταν ειχαμε παει το κτιριο κτιζοταν ή θα κτιζοταν. Ειχα ακουσει για το δανειο απο το διπλανο εμιρατο αλλα δεν ειχα ακουσει την ιστορια με το κτιριο. Απιθανο!

evonita said...

όλοι αυτό μου λένε!!! τυχεροί είστε, οικονομία κάνετε!!! χα χα