Tuesday, November 20, 2012

Έναρξη εορταστικής περιόδου!!!

Παρότι θα στολίσουμε μετά το thanksgiving.. το μυαλό μου τρέχει, αναπολεί... οι φωτογραφίες από ελληνικά χριστούγεννα το βοηθούν σε αυτό!! δεν μπορώ να αντισταθώ λοιπόν... κηρύσσω την έναρξη του εορταστικού κλιματος στο σπίτι μου στη καρδιά μου και βέβαια στο everyday happy home!!! Η υπερπαραγωγή των Χριστουγέννων μας χτυπάει κάθε χρόνο την πόρτα όπως καταλαβαίνετε!!
Πολλά χριστουγεννιάτικα φιλιά!!

9 comments:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Ουάου! Ωραία φώτο! Αλλά και η αλλαγή στην κεντρική φωτογραφία του blog ακόμα καλύτερη! Άλλαξες και όνομα; Γεύση ανατολής; Η΄μήπως είναι υπότιτλος;
kathy by anthmeli

Unknown said...

Χριστούγεννα του 2009.. Τα τελευταία στην Ελλάδα πριν μετακομίσουμε.. φέτος τα Χριστούγεννα σε αυτό το σπίτι αυτό θα τα χαρούν άλλοι, καθότι μετακομίσαμε σε άλλο σπίτι και στην Ελλάδα!!
Όχι το όνομα παραμένει ίδιο.. είναι απλά ένας υπότιτλος.. σας έχω τρελάνει με την Ανατολή και γι αυτό είπα να το δηλώσω κίολας για να ξέρει που «μπλέκει» ο αναγνώστης!!! Χι χι!!! φιλάκια

elena said...

Αχ, θα πρέπει να είναι δύσκολο για σας να περνάτε τα Χριστούγεννα στην ξενιτιά. Προτείνω όλοι να μπούμε στο μπλόγκ σου παραμονή να σου πούμε τα κάλαντα! Να πάρεις μια γεύση απο Έλλάδα!!!

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Πολύ όμορφες οι αλλαγές, μας βάζουν κατευθείαν στο δικό σου κόσμο.
Όσο για την έναρξη της εορταστικής περιόδου....Xmass here we come!!!!

Unknown said...

Aχ τι ωραία... σας περιμένωωω!!

Unknown said...

ναι!!! ξεκινάμε προετοιμασίες!!!

myStickland said...

Ξεκινάμεεεε..
άντε να φέρουμε λίγη χαρά σε όλους..
φιλιάααα*

evonita said...

μα κι εγώ πρόφτασα να στα πω μαζεμένα και τελικά υπήρχε κι άλλο Post που μου είχε ξεφύγει! :) λατρεύω αυτό το Χριστουγεννιάτικο mood!! πολύ καλά κάνεις και το φέρνεις παντού, είναι μαγευτικό!! φιλάκια πολλά πολλά! :)

Unknown said...

Ακριβώς!!!