Monday, December 31, 2012

Καληνύχτα 2012..

Το 2012 ήταν μια χρονιά δύσκολη, απαιτητική αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια χρονιά παρακίνησης για βελτίωση.. Φορτωμένη με την αγωνία της ξενιτιάς που είαχμε βιώσει και ολόκληρο το 2011 (και το 2010!!), φάνταζε μια ακόμα δύσκολη χρονιά.. όχι ότι δεν ήταν, αλλά είχε και μια δόση ανταμοιβής για όλες τις δυσκολίες.. πίεση πολύ αλλά τελικά κάπου καλά μας οδήγησε...
Οφείλω να καληνυχτίσω με μεγαλοπρέπεια το 2012 γιατί τώρα πια μπορώ να πω ότι το αξίζει.. μας χάρισε πολλά και πρώτα απόλα την ανηψιά μου!!!!
Αλλά μας έμαθε και πολλά... παρακινηθήκα να ασχοληθώ με κάποια θέματα που δεν είχα καμία απολύτως σχέση!! ξεκίνησα και το blog μου, έπλεξα (που δεν ήξερα πως πιάνουν βελόνα), έμαθα λίγο από international κουζίνα, δοκίμασα την τύχη μου στη φωτογραφία, έβαψα τα αυγά μου με ουκρανική μέθοδο (την οποία θα σας πω με το καλό όταν έρθει η ώρα!!), δοκίμασα να πιάσω ρακέτα και να ξεκινήσω μαθήματα τέννις, επισκεφθήκαμε μέρη διαφορετικά, εξωτικά, μετακομίσαμε... τόσα πολλά και τόσα διαφορετικά..!! Αυτή η χρονιά ήταν μια χρονιά παρακίνησης, να βγω από το καβούκι και να δοκιμάσω κάποια πράγματα...άλλα με επιτυχία και άλλα με αποτυχία.! όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν προσπαθείς εξάλλου...!! ήταν μια χρονιά που οι λίστες μπήκαν για καλά μέσα στη ζωή μου μετά και την ευκαιρία που έιχα να διαβάσω το βιβλίο happiness project (στην Ελλάδα κυκλοφορεί ως Μαθήματα Ευτυχίας) το οποίο πραγματικά με καθήλωσε, το διάβαζα παντού.. ακόμα και στο φανάρι περιμένοντας να ανάψει πράσινο!!!! Και με παρακίνησε να κάνω κ άλλα κ άλλα, πιο πολλά.. πιο πολλά.. πιο πολλά!!! Με ξεσήκωσε πραγματικά!!!

 
Μαζί με το 2012 εμείς κλείνουμε ένα κεφάλαιο και ανοίγουμε ένα καινούργιο στις αρχές του 2013...!!!
Οφείλω να καλημερίσω με μεγαλοπρέπεια και το 2013, για το οποίο πολλά έχουν ειπωθεί λόγω του αριθμού.. εμείς διαλέγουμε να το λέμε lucky 13 με τον Α... για να το εξευμενίσουμε!!!
Καλημέρα 2013.. έχεις μια μεγάλη κληρονομιά από το 2012...
2012 καληνύχτα και σε ευχαριστώ..

Τα φιλιά μου,
Σταυρούλα

12 comments:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Καλή σου μέρα θα πω εγώ γιατί είναι πρωίτώρα που σε διαβάζω! Ωραία η αναδρομή...Εύχομαι και το 2013 να είναι τόσο γεματο με επιτυχίες και καινούργια πράγματα για σένα!
kathy by anthomeli

Katerina V *Pause blog* said...

Καλή χρονιά με ακόμα περισσότερα νέα όμορφα πράγματα!!

airis said...

Καλή χρονιά κοπέλα μου με πολλή αγάπη και υγεία!
Φιλιά!

myStickland said...

Καλή χρόνια γλυκειά Σταυρούλα!!!
Ολα καλά θα πανε..θα το δεις!!!
Φιλιά :)

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Καλή χρονιά Σταυρουλίτσα, πλούσια σε εμπειρίες και αναμνήσεις! Μια υπέροχη χρονιά να έχετε με τον αντρούλη σου, γεμάτη υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!

Unknown said...

Σας ευχαριστώ πολύ!! ελπίζω η Νέα Χρονιά να είναι μια καλή χρονιά για όλους μας!! γεμάτη με υγεία πάνω απ΄ όλα!!!

DIMI said...

Καλή Χρονιά Σταυρούλα!Τά καλύτερα σού εύχομαι!!Καλά νά περνάς μέ τόν αντρούλη σου!Φιλιά!

kwnnie said...

Άκουσα και ευχάριστα από το 12. Πολύ χαίρομαι:)
Καλώς να υποδεχτούμε το νέο χρόνο:))
Φιλιά γλυκιά Σταυρούλα!!*

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ said...

Εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2013 με αγάπη και υγεία και ότι καλύτερο στον καθένα προσωπικά.

Aθηνά Π.Κ. said...

Στέλνω εκεί στο μακρινό Ντουμπάι πολλές ευχές για 365 μέρες
γεμάτες ευτυχισμένες στιγμές, ελπίδες και όνειρα, με Yγεία, Αγάπη,
Πρόοδο, Δημιουργικότητα , Θετικότητα, Τύχη, Χαρά κι Αισιοδοξία !!!!!
Η κάρτα σου υπέροχη, απίθανη και η καμηλίτσα , σ ευχαριστώ , στολίζει το καραβάκι μας πάνω στο τζάκι !!!!
Καλή Χρονιά !!

DIMI said...

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους Σταυρούλα μου!Αλλά μεγάλη σύμπτωση,ήρθε η ξαδέλφη μου η Σταυρούλα καί μένη καί δουλεύη στό Ντουμπάη καί αυτή!Καλά νά περνάς,φιλάκια!!

Parents Land Gr said...

Οι φωτογραφίες σου είναι μαγικές